Social

#prognoza meteo #vremea weekend #ploi

Weekend cu vreme urata. Mos Nicolae ne tine in casa!

Nu avem nicio sansa sa ne bucuram de plimbari in zapada prin parcuri sau la munte in acest weekend. Fenomenul de incalzire a vremii transforma precipitatiile sub forma de lapovita si ninsoare in ploi extinse pe aproape tot teritoriul tarii incepand inca de astazi.

Vineri, temperaturi scazute vor mai fi intalnite doar in zona Moldovei, unde mercurul din termometre va indica -1 grad la Suceava si 0 grade la Iasi si Galati. In restul tarii se vor semnala valori termice de 2 pana 6 grade in jumatatea sudica si centrul Romaniei, in timp ce in zonele de vest, nord-vest si nord vom avea parte de temperaturi de 8-12 grade Celsius. Ploua in toate regiunile, cu exceptia Maramuresului si a Crisanei.

Sambata, in ciuda ploilor care isi extind raza de actiune si spre nordul si nord-vestul tarii, vremea continua sa se incalzeasca. Temperaturi de 4 pana la 9 grade in jumatatea sudica a tarii si ceva mai ridicate in interiorul arcului carpatic, unde valorile termice depasesc 10 grade Celsius.

Duminica, ploile sunt omniprezente in fiecare regiune a Romaniei. Ne vom confrunta cu o revenire a temperaturilor spre 0 grade Celsius in zona Moldovei, unde precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si cu valori termice de 4 pana la 8 grade Celsius in restul tarii.

Foto: den24.sk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea