Social

#vremea munte #temperaturi weekend #prognoza meteo #vremea weekend #meteo

Weekend de stat in casa. Unde va fi cel mai frig

Nu ne vom bucura de prea mult soare in acest sfarsit de saptamana. Vremea mohorata si aversele de ploaie vor fi insotite de temperaturi scazute care iti vor taia cheful de a iesi la plimbare. Iata cum se prezinta prognoza meteo pentru fiecare zi in parte.

Vineri, norii acopera intreg teritoriul Romaniei, in Bucuresti, Galati si Craiova fiind anuntate si cateva averse locale de ploaie. Valorile termice se incadreaza intre 9 si 11 grade Celsius, ceva mai crescute in Banat si Maramures unde mercurul din temometre va urca pana la 15 grade.

Sambata, aria ploilor de toamna se limiteaza doar la cateva zone din Oltenia si Dobrogea, in restul tarii cerul fiind partial noros. Temperaturile se mentin in jurul valorii de 10 grade, exceptie facand nordul si vestul Romaniei unde se inregistreaza valori de 15 grade Celsius.

Duminica, aspectul mohorat al vremii este vizibil in special pe jumatatea sudica a Romaniei, unde ploile isi vor face aparitia in Dobrogea, Oltenia si se vor extinde spre Banat. In nord-vest si in nordul Romaniei, temperatura ajunge la 14 grade Celsius. In restul teritoriului, valorile termice diurne se incadreaza in intervalul 8-12 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea