Social

# zapada weekend # ninsori munte #vremea munte #weekend

Weekend cu ninsori! Cat de mare este zapada la munte

Chiar daca parea ca am scapat de iarna, se pare ca aceasta se incapataneaza sa mai ramana. Temperaturile scazute si ninsorile din acest weekend ii vor bucura pe pasionatii de sporturi de iarna, pentru ca pe Valea Prahovei zapada este perfecta. 

Pârtiile de schi din Predeal şi Sinaia sunt funcţionale ca într-o zi de iarnă, iar stratul mediu de zăpadă este de 30 cm în Predeal şi 35 cm în Sinaia, Valea Dorului, scrie Mediafax. "Calitatea remarcabilă a pârtiilor, în pofida începutului de martie, ne permite încă să petrecem câteva weekend-uri la munte şi să ne bucurăm de zăpadă. Vor funcţiona Teleschiul şi Telescaunul din Predeal, deasemenea Telecabina din Sinaia şi Telescaunul din Valea Dorului", transmit reprezentanţii SC Teleferic Prahova, potrivit sursei citate. 

Meteorologii anunţă, pentru acest weekend, ninsori şi temperaturi între -8 si 2 grade Celsius, adică o vreme numai bună de schiat. Temperaturile se vor mentine scazute toata saptamana, urmand ca vremea sa se indrepte abia weekendul viitor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea