Social

#prognoza #vremea #meteo

Weekend cald, cu temperaturi de pana la 20 de grade Celsius

Sfarsitul de saptamana aduce temperaturi ridicate si mult soare in aproape toata tara. Vineri, maximele vor atinge 20 de grade , iar sambata vom avea parte de temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Duminica, temperaturile vor fi ridicate, insa va ploua.

Cerul va fi variabil vineri, iar vantul va bate slab pana la moderat. Temperaturile se vor incadra intre 9 si 22 de grade Celsius. Spre seara apar innorari in Vest. 

Pe litoral vor fi 10 grade, 15 grade se asteapta la Suceava, Bacau si Alexandria , 17 la Sibiu si 18 la Cluj. Cel mai cald va fi in Campia de Vest - 20 de grade la Timisoara.

La Bucuresti vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Maxima ajunge la 15-16 grade.

Sambata aduce innorari in centrul si nordul tarii si ploi spre seara si noaptea. In sud si in est, vremea va fi insorita peste zi si abia noaptea isi fac aparitia norii si ploile, la nivel local. Vantul ramane slab, cel mult moderat. Maximele sunt de 11-12 grade pe litoral, 15 grade la Iasi si Craiova si 18 la Timisoara si Cluj.

Vremea va fi sambata frumoasa si insorita in Capitala. Peste noapte, insa, cerul se innoreaza si spre dimineata zilei de duminica va ploua putin. Temperatura va fi de 17 grade la amiaza.

Duminica, norii se instaleaza in toata tara si este posibil sa ploua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 17 grade, iar minimele se vor situa intre 7 si 17 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea