Social

# vulpi bucuresti #vulpi #animale salbatice #autoritati #animale

Vulpile se plimba nestingherite prin Bucuresti! Una a fost filmata cu o pisica in gura

 

Vulpile se plimba libere prin Bucuresti! Doar in zona Baicului si pe strada Orzari din Sectorul 2 al Capitalei au fost filmate cinci vulpi care se plimbau nestingherite pe strazi.

Vulpile par infometate, iar in una dintre filmari se vede cum vulpea traverseaza strada in viteza avand in gura, cel mai probabil, o pisica. O alta a fost filmata in timp ce se plimba fara teama printre masinile parcate.

Autoritatile nu iau nicio masura in acest sens si paseaza vina de la o instututie la alta, precizeaza stirileprotv.ro.

"De la primaria sectorului, pana la directia Directia Sanitar Veterinara a Capitalei, la ASPA din cadrul Primariei Generale ori la Garda de Mediu, astazi reprezentantii acestor institutii ne-au pasat de la unii la altii, motivand ca nu e treaba lor si ca oricum nu au primit nicio sesizare despre prezenta vulpilor pe strazile din centrul orasului", sustine sursa citata.

Prin urmare animalele vor ramane mult timp de acum in colo pe strazi. Singura speranta a celor care locuiesc in zona este ca vulpile sa nu raneasca pe nimeni.

Surse foto: pexels.com, captura video StirileProTV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea