Social

#ger #frig #vreme #meteo #temperaturi

Vremea va fi in continuare geroasa

In depresiunile intramontane, mercurul din termometre va cobori din nou sub minus 20 de grade sambata dimineata. Peste zi maximele trec de pragul de inghet doar in vest si in zonele de deal. Precipitatiile aproape ca vor lipsi si in urmatoarele doua zile, cand ceata cu depunere de chiciura din zonele joase e fenomenul meteorologic principal. In ultima zi de Gerar, masa de aer polar patrunde in zonele estice si sud-estice ale tarii noastre.

Sambata, presiunea atmosferica deasupra tarii noastre va fi relativ ridicata. Norii grosi si ninsorile semnificative lipsesc, insa in zonele joase din sudul si din estul tarii cerul va fi partial acoperit de nori, va fi ceata cu depunere de chiciura si izolat va fulgui. In celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin. Dimineata va fi ger , indeosebi in zonele centrale. Chiar daca soarele se arata in multe regiuni, vremea este rece pentru data din calendar. Maximele pornesc de la minus 8 grade si ajung la cel mult 2 grade cu plus.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea