Social

#ploi #ceata #prognoza meteo #vremea

Vremea urata nu ne lasa. Ploi si ninsori in weekend

Vremea, care dadea semne de imbunatatire in ultimele zile, se strica destul de mult in weekend. Cerul va fi acoperit de nori, va ploua, iar la munte va si ninge. Ar putea fi o ultima rabufnire a iernii inainte ca temperaturile sa creasca, sustin meteorologii.

Daca azi, sansele de ploaie sunt destul de mici, nu acelasi lucru prognozeaza specialistii pentru sambata si duminica. Norii vor acoperi cerul in cea mai mare parte a tarii. Potrivit meteorologilor, ploile nu vor fi puternice si, din fericire, vor cadea mai mult pe timpul noptii.

Vantul va sufla si el mai alert in special in Baragan si pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade Celsius in nordul Moldovei si 13 grade in sudul Munteniei.

La munte, in schimb, vremea va fi mai urata, astfel ca cei care si-au programat o excursie de weekend in statiuni vor avea parte de lapovita si chiar de nisori usoare. Zapada nu mai are insa puterea sa se astearna si ca urmare a temperaturilor pozitive.

Si in Bucuresti, sambata si duminica, cerul va fi mai mult innorat si va ploua slab. Chiar si asa, mercurul din termometre urca pana dupa-amiaza la 11, poate chiar 12 grade Celsius.

Sursa foto: retroradio.hu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea