Social

Vremea tablagiilor acoperiti

Odata cu intrarea CNSAS-ului in moarte clinica, au reinviat baietii din sistem, pitulati in ragaliile functiilor obscure ale societatii noastre de consum.

Coincidenta face ca exact in zilele cind inaltii prelati au obtinut dreptul de a amesteca taina impartasaniei cu taina ciripitului la Secu, o veche scrumbie afumata sa ne fie prezentata drept peste proaspat in hala Ministerului de Externe, ceea ce ne indreptateste sa speram ca si in alte institutii de partid si de stat functia va bate prieteneste gradul pe spinare in vazul lumii.
Naivi cum sintem, am crezut pina mai ieri doar in mitul ofiterilor acoperiti, carora in decembrie ’89 li s-a ordonat sa intre in politichie.

Vazindu-l pe seful diplomatiei romane gata sa execute saltul inainte la picioarele prezidentului, sa se tirasca pe burta , cu masca pe figura, si sa razuie cu baioneta dusumeaua Palatului Cotroceni in cautarea dusmanului, am socotit ca a sosit in sfirsit si vremea subofiterilor acoperiti.

 

continuarea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea