Social

#prognoza #vant #grindina #vreme instabila #descarcari electrice #innorari

Vremea se racoreste in urmatoarele zile

Astazi, vremea va fi in general frumoasa, insa instabila, iar in regiunile intercarpatice, temperaturile vor incepe sa scada. Vor fi innorari, averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, ce vor lua aspect de vijelie in vest, centru si nord, in prima parte a zilei.

Cantitatile de apa ar putea depasi 20 ml/mp si, izolat, chiar 50 ml/mp. De asemenea, pe arii restranse va cadea grindina. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 si 35 de grade Celsius.

Maine, vremea va continua sa fie instabila, devenind racoroasa in majoritatea regiunilor, mai ales in vest si in nord-vestul tarii. Cerul va temporar noros si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in jumatatea de est a tarii si la munte.

In unele zone va cadea grindina, iar ploile vor avea caracter torential. Temperaturile maxime se vor situa intre 18 si 32 de grade Celsius.

Sursa foto: maramedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea