Social

#vremea # vremea se raceste

Vesti proaste despre vreme saptamana viitoare. Vin ploile si frigul!

Toamna incepe sa isi intre in drepturi incepand de saptamana viitoare. Meteorologii anunta temperaturi din ce in ce mai scazute in perioada urmatoare.

Duminica, vremea se mentine racoaroasa, la primele ore ale diminetii, in special in regiunile nord-vestice. Peste zi, in jumatatea de vest a tarii soarele isi face mai greu loc printre nori, si pe alocuri ploua slab. In est insa, ziua va fi calduroasa, iar seara isi vor face aparitia si ploile. In sudul Banatului vantul continua sa fie alert, iar maximele termice ale zilei pornesc de la 14 grade in nordul Moldovei si estul Transilvaniei si abia ating 20 de grade in cateva localitati din centrul si nord-vestul tarii.

Luni va iesi soarele in aproape toate regiunile, insa temperaturile nu vor trece de 13-21 de grade Celsius. Seara insa peste jumatatea sudica isi vor face simtita prezenta ploile. Vantul va sufla mai tare in sudul Banatului si pe crestele montane. In Bucuresti, temperatura maxima va fi de 18 grade Celsius, iar seara va ploua usor in reprize. 

Marti, vremea se raceste in toata tara, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade Celsisus. Soarele va iesi rar, iar ploile vor fi prezente in Oltenia, Muntenia si Dobrogea. 

In Bucuresti, temperaturile maxime nu vor depasi 12-13 grade Celsius si va ploua temporar. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea