Social

#ploi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vremea se raceste brusc la final de saptamana! Ploua pe arii extinse

Vremea se va raci brusc in acest weekend si sunt asteptate precipitatii pe arii extinse. La munte va ninge viscolit. Iata ce temperaturi ne asteapta la final de saptamana.

Vineri vremea se va incalzi usor fata de perioada anterioara. Cerul va fi variabil iar in sud-estul tarii sunt posibile ploi se scurta durata si burnita. Vantul va sufla slab si moderat. Spre seara insa ploile vor cuprinde aproape intreg teritoriul tarii, dar in special zonele de vest si sud-vest. La munte va continua sa ninga. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Spre seara cerul se va innora si in prima parte a noptii sunt asteptate ploi. Temperaturile maxime nu vor urca mai sus de 12 grade Celsius.

Sambata vremea va fi in general inchisa si va poua pe arii extinse. La munte va ninge abundent. In zona de sud-est a tarii sunt asteptate descarcari electrice. Vantul va avea intensificari in toate regiunile, cu viteze ce vor depasi la rafala 60 km/h, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 9 grde Celsius iar cele maxime intre 2 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult innorat si va ploua temporar. In a doua parte a zilei vor posibile descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari mai ales noaptea. Temperatura minima nu va depasi 6 grade Celsius iar cea maxima va urca pana la 14 grade Celsius.

Duminica vremea se va raci in majoritatea zonelor. Cerul va fi mai mult innorat in special in vestul, centrul si nordul tarii, unde vor fi precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. La munte unde va continua sa ninga viscolit. In rest, innorarile vor fi temporare si doar izolat vor fi posibile precipitatii slabe. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari in sud, in est si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci fata de intervalul precedent. Se vor semnala innorari temporare, iar vantul va sufla slab cu unele intensificari. Temperatura minima va scadea pana la -2 grade Celsius iar cea maxima nu va urca mai mult de 8 grade Celsius.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea