Social

#vremea #vreme weekend #incalzire vreme #temperaturi weekend

Vremea se incalzeste in weekend

Vremea se va incalzi in Romania in acest weekend, maximelele termice putand ajunge chiar si la 12 grade Celsius.

Sambata, cerul va fi variabil, cu innorari in estul tarii si in zona Carpatilor Orientali, unde in prima parte a zilei pe arii restranse va ninge slab .

Vantul va continua sa sufle tare la munte , iar in celelalte regiuni va prezenta intensificari locale, in special ziua, cu viteze mai mari in Moldova si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -10 si 0 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

Duminica, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in nord-estul tarii, iar spre sfarsitul intervalului in vest si sud-vest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, iar cele minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in depresiuni spre - 15 grade . In zonele joase, mai ales din sudul si vestul tarii, vor fi conditii de ceata noaptea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea