Social

#conditii meteo #vreme #meteo #starea vremii #incalzire vreme

Vremea se incalzeste de miercuri

Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca, incepand de miercuri, 31 octombrie, vremea se va incalzi treptat in majoritatea regiunilor tarii. In cursul zilei de vineri, temperaturile maxime vor ajunge la 16 - 19 grade.

Valorile termice vor scadea apoi, astfel ca in prima saptamana din noiembrie se vor inregistra temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului.

Miercuri, temperatura aerului va creste usor. Maximele termice vor fi cuprinse intre 7 si 15 grade, iar cele minime se vor situa intre -3 si 10 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi variabil, dar in cursul noptii in regiunile sudice, estice si centrale local va fi ceata sau innorari.

Procesul de incalzire a vremii va continua si joi. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Cerul va prezenta innorari si temporar va ploua in sud-vestul tarii. Ulterior, se vor inregistra precipitatii si in restul tarii. Vantul va prezenta intensificari, iar izolat vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: gettingdownunder.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea