Social

# instabilitate meteorologica # avertisment meteo #meteo romania # vremea romania #vremea #meteo

Vremea schimba foaia! Avertismentul meteorologilor!

Vremea se schimba brusc, in toata tara! In urmatoarea perioada sunt asteptate ploi, descarcari electrice precum si intensificari ale vantului.

Avertismentul emis de Administratia Nationala de Meteorologie este valabil in perioada 01 aprilie, ora 21:00 – 02 aprilie, ora 21:00. Sunt vizate fenomene precum: ploi moderate cantitativ, instabilitate atmosferica, intensificari ale vantului.

“In intervalul mentionat, vor fi ploi mai ales sub forma de aversa, insotite si de descarcari electrice, in noaptea de joi spre vineri (01/02 aprilie) si in prima parte a zilei de vineri (02 aprilie) in Maramures, Crisana, cea mai mare parte a Transilvaniei si local in Banat si in Moldova, iar in cursul dupa-amiezii zilei de vineri (02 aprilie), in special in regiunile sud-estice. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15...25 l/mp, favorizand topirea partiala a stratului de zapada din zona montana. Izolat se va semnala grindina.

Vantul va avea intensificari in majoritatea regiunilor, mai ales in cursul zilei de vineri (02 aprilie), local si temporar, cu viteze in general de 45...55 km/h, iar in zona inalta a Carpatilor Meridionali, cu peste 70...80 km/h.”, avertizeaza ANM.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea