Social

#lapovita #prognoza meteo #ninsori #vremea

Vremea schimba foaia!

Astazi si maine, vremea va fi in general frumoasa. Sfarsitul saptamanii aduce insa precipitatii sub forma de lapovita si temperaturi scazute. De duminica vremea se schimba brusc, iar in toata tara va ninge.  

Miercuri si joi, temperaturile vor fi destul de ridicate pentru aceasta perioada a anului si se vor inregistra pana la +8°C, iar cerul va senin. Nu vor cadea precipitatii nici joi, cand temperaturile vor scadea putin, iar in timpul noptii minimele vor ajunge la -4°C.

Vineri, temperaturile in timpul zilei vor oscila intre 1 si 4 grade Celsius, iar noaptea se vor inregistra pana la -6 grade Celsius. In nordul tarii va ninge slab, iar in centru vor fi precipitatii sub forma de lapovita.

Sambata, temperaturile vor scadea si mai mult. In nordul tarii va ninge, iar in zonele de centru si sud va fi lapovita.

De duminica, vremea se raceste brusc, iar in toata tara va ninge. In nordul tarii se vor inregistra pana la -5..-8 grade Celsius ziua si pana la -7..-10 grade Celsius noaptea. In centru, temperaturile vor oscila in orele de zi intre -4..-7 grade Celsius si intre -6..-9 grade Celsius pe timp de noapte. Cei care locuiesc in sudul Moldovei vor avea parte de valori termice care ating -3..-6 grade Celsius ziua si -5..-8 grade Celsius noaptea. 

Lunea si martea viitoare, temperaturile vor ajunge si la -15 grade Celsius pe timp de noapte. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea