Social

#ninsoare #zapada #vreme rece

Vremea rea si ninsorile se intorc

Se pare ca vremea frumoasa si temperaturile ridicate din ultima perioada au fost numai o amagire, iar primavara nu are de gand sa vina asa de repede cum ne-am fi asteptat.

Astfel, incepand de joi, meteorologii ajunta ca vremea se strica in aproape intreaga tara. Ploile se vor tranforma in lapovita si ninsoare in toate zonele Romaniei.

Desi cantitatea de zapada nu va fi insemnata, umezeala si temperaturile mici ar putea determina formarea ghetusului. Nici locuitorii Capitalei nu se vor mai putea bucura de temperaturi mari, anuntandu-se ninsori slabe si cer innorat .

Temperaturile se vor situa intre minimul de -3 grade Celsius si un maxim de 3 grade Celsius. Si la munte va ninge pe arii locale, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura aerului va continua sa scada usor, valorile devenind normale pentru aceasta perioada. Cod galben pana joi la ora 14 Institutul de Hidrologie a decis miercuri seara instituirea Codului Galben in anumite zone din tara, din cauza cresterilor de debite si inregistrarii de niveluri ridicate ale apelor cu depasiri ale cotelor de atentie.

Datorita precipitatiilor sub forma de aversa inregistrate si a celor prognozate pentru intervalul 28.01.2009, ora 19, si 29.01.2009, ora 14, hidrologii avertizeaza ca se vor produce cresteri semnificative de debite si niveluri...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea