Social

#viscol #drumuri inchise #ravagii #vremea rea #trenuri anulate

Vremea rea face ravagii in tara. Sute de trenuri anulate si drumuri inchise

Vremea rea s-a intors miercuri dimineata in toata tara. Viscolul si ninsorile au pus stapanire pe intreaga Romanie, sute de trenuri au fost anulate si mai multe drumuri au fost inchise. Autoritatile iau, de asemenea, in calcul posibilitatea emiterii de cod rosu pentru sase judete din tara.

In acest moment, in ceea ce priveste circulatia feroviara, opt linii sunt cu restrictii de circulatie, iar 177 de trenuri au fost anulate, potrivit companiei CFR Calatori.

Potrivit informatiilor furnizate de CFR Calatori, la ora 08.00, circulatia feroviara este restrictionata, din cauza sulurilor de zapada, pe opt linii, respectiv Braila - Faurei-Buzau, Bucuresti Nord - Urziceni, Golesti - Chitila, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti - Ramnicu Sarat-Adjud, Ploiesti Sud-Armasesti, Urziceni - Slobozia si Veresti - Leorda.

Pe Autostrada Bucuresti-Constanta si pe alte cinci drumuri nationale circulatia rutiera este ingreunata. Autostrada A3 Bucuresti-Ploiesti a fost inchisa, din cauza viscolului puternic, iar de la ora 9.00 s-a inchis si DN2 pe tronsonul Buzau - Mihailesti - Glodeanu. De asemenea, pe Autostrada Bucuresti-Constanta traficul este intrerupt pe tronsonul Lehliu - Fetesti.
 
Cod rosu in sase judete?  Autoritatile iau in calcul emiterea unui cod rosu de ninsori si viscol pentru sase judete din sud-estul tarii. Astfel, in judetele Ialomita, Calarasi, Buzau, Galati, Constanţa, Tulcea ar putea fi emisa stare de alerta din cauza ninsorii puternice si a vantului de peste 80 km pe ora.

Sursa foto: rfi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea