Social

#vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vremea mult mai calduroasa decat normal! Temperaturi de vara!

 

Vremea este extrem de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, temperaturile urcand pana la 32 de grade Celsius.

 

 

Luni, vremea va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice pe arii restranse la munte si izolat in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est, dar de scurta durata si in rest, asociat ploilor. Seara si noaptea, in special in depresiunile intramontane, vor fi conditii de ceata, potrivit mediafax.ro.

In Bucuresti, vremea se va mentine extrem de calda spre deosebire de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 31 de grade Celsius , iar cea minima va fi de 15-16 grade Celsius.

Marti, valorile termice se vor situa in continuare peste cele normale in aceasta perioada din an in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari mai accentuate, indeosebi dupa-amiaza si seara, in regiunile vestice si in zonele montane, unde local vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temepraturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade Celsius, iar cele minime intre 8 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea se va raci usor spre deosebire de luni. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 28 grade Celsius, iar minimele vor scadea pana la 13 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea