Social

#vremea #averse #prognoza meteo #descarcari electrice #instabilitatea atmosferica

Vremea la inceputul saptamanii: Temperaturi ridicate si instabilitate atmosferica

Astazi, valorile termice se vor mentine ridicate pentru aceasta perioada a anului, cu precadere in zonele extracarpatice ale tarii. Totodata, in prima parte a zilei, in centrul, sudvestul, vestul si nordul teritoriului vor fi averse, insotite de descarcari electrice.

Daca, in regiunile extracarpatice, temperaturile vor foarte ridicate pentru aceasta perioada a anului, in restul teritoriului valorile termice vor inregistra scaderi usoare. Astfel, astazi, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 de grade in Maramures si 32 de grade Celsius in Muntenia.

In Capitala, astazi, vremea va fi deosebit de calda, iar cerul va prezenta innorari, cu precadere spre seara, cand vor fi averse. Temperatura maxima va fi de 31 de grade Celsius.

Marti, vremea se pastreaza foarte calda, iar instabilitatea atmosferica se extinde in cea mai mare parte a teritoriului, fiind mai accentuata in zona de munte, in sud-estul si in nordul tarii, unde se vor inregistra averse, cu descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20-21 de grade Celsius in Maramures si Dealurile de Vest si 32 de grade Celsius in Lunca Dunarii.

Sursa foto: thorncoyle.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea