Social

Vreme de primavara la inceput de ianuarie. Cand se raceste

Desi ne-am astepta la temperaturi scazute, vremea vine cu surprize si in aceasta perioada a anului. Luni, temperaturile cresc in aproape toate regiunile tarii, mai ales in vest, la deal si la munte.

Maximele vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade Celsius, insa acestea vor fi usor mai scazute in estul Transilvaniei, -9 grade Celsius, si in Dealurile de Vest, 6 grade Celsius.

In sudul si estul tarii, cerul va fi mai mult noros, se va semnala ceata si, trecator, burnita. In celelalte zone ale tarii vor fi innorari temporare si va ploua slab pe arii restranse din Maramures, nordul Crisanei si al Transilvaniei, dar si in Carpatii Orientali.

Marti, vremea va continua sa fie calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar in zonele joase acesta va fi mai mult noros, in special dimineata si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade Celsius, iar cele minime vor avea valori de la -9 grade in depresiuni pana la 7 grade Celsius, in Dealurile de Vest.

Sursa foto: cotidianul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea