Social

#prognoza meteo #ploi #vremea

Vremea, instabila. Unde ploua si unde va fi frumos

Astazi si maine, vremea va fi instabila, cu intensificari ale vantului, ploi si descarcari electrice. De vineri, temperaturile cresc usor. 

 

Miercuri, vor fi innorari temporar accentuate si vom avea parte de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, pe arii relativ extinse in regiunile intracarpatice si in zonele montane indeosebi in a doua parte a zilei si, pe suprafete restranse, cu precadere spre seara, in rest. Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade, izolat, in vest si nord-vest si 33 de grade in Lunca Dunarii, conform Realitatea TV.

In Capitala, cerul va fi variabil, iar seara vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 30...31 de grade.

La mare vremea va fi in general frumoasa, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 de grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 de grade. 

Joi, vremea va fi tot instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, in sud-vestul tarii si in zona montana si pe arii restranse in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 de grade in nord-vestul si centrul tarii si 32...33 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti, vor fi innorari temporar accentuate, mai ales dupa-amiaza si seara, cand vor fi ploi slabe, de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Dimineata vor fi 17-19 grade si la amiaza, 30-31 de grade.

Vineri, in sud-estul tarii, vremea va fi predominant frumoasa, cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurta durata. In restul tarii, innorari temporar accentuate si, local, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 de grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 32 de grade in sud-est (Calarasi, Slobozia, Braila, Galati).

In Bucuresti, vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie de scurta durata vor fi reduse. Dimineata vor fi 17-19 grade, iar maxima termica, in jur de 30 de grade. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea