Social

# vremea in weekend #vreme instabila #vremea #conditii meteo

Vremea instabila in weekend! Ce temperaturi ne asteapta!

Weekendul vine cu vreme instabila in majoritatea regiunilor tarii. Local se vor inregistra cantitati insemnate de ploi si grindina. Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada.

Vineri, vremea va fi variabila in Dobrogea si estul Munteniei. Cerul va fi innorat in majoritatea regiunilor tarii, iar izolat se pot semnala ploi de scurta durata. In restul tarii se vor inregistra innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat cantitatile de apa pot depasi 15-20 de l/mp si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade Celsius.

Pe litoral vremea se va incalzi usor fata de perioada precedenta, iar cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 de grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si se vor nregistra ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatururile maxime nu vor urca mai mult de 27-28 de grade Celsius.

Sambata vremea se va incalzi usor fata de ziua precedenta in majoritatea tarii. In sudul si sud-estul tarii vremea va deveni calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in special in zonele de deal si de munte, potrivit mediafax.ro. Local se pot inregistra cader de grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 23 de grade Celsius, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor fata de vineri. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va bate usor. Temperaturile minime se vor incadra intre 17-18 grade Celsius, iar cele maxime vor urca pana la 30 de grade Celsius.

Duminica vremea se va mentine instabila in majoritatea tarii. Se vor inregistra innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, in special in masivele vestice si de sud-vest. Pe litoral cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari trecatoare. Temperaturile minime se vor incadra intre 12 si 23 de grade Celsius, iar cele maxime vor fi cuprinse intre 22 si 31 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi usor iar cerul va fi senin. Temperaturile minime se vor incadra intre 17-18 grade Celsius, iar cele maxime vor urca pana la 31-32 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea