Social

#vremea #conditii meteo #meteora # vremea in weekend #starea vremii

Vremea in weekend! Zile de vara la mijlocul toamnei

La finalul acestei saptamani vremea va fi extrem de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Este o vreme perfecta pentru plimbari in aer liber si drumetii pe munte, mai ales ca maximele pot depasi pe alocuri 24-25 de grade Celsius.

 

Vineri vremea va fi deosebit de calduroasa. Cerul va fi mai mult senin iar temperaturile mai ridicate decat mediile climatologice pentru aceasta perioada. Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea, Muntenia si sudul Banatului. Izolat in zonele joase de relief dimineata va fi ceata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi predominant insorita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor urca pana la 22-23 de grade Celsius.

Sambata, vremea se va mentine frumoasa. Pe alocuri se poate ridica ceata in cursul diminetii. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat cu intensificari temporare in sudul Moldovei, in jumatatea estica a Munteniei si in Dobrogea, precum si in sudul Banatului. La nivelul intregii ţari temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa cu cer mai mult senin, iar valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice datei. Temperaturile minime se vor incadra intre 9-11 grade Celsius, iar cele maxime intre 21- 22 de grade Celsius.

Duminica, vremea va fi in continuare frumoasa. Cerul va fi variabil in estul si sud-estul teritoriului si mai mult senin in rest. Maximele termice se vor incadra intre 16 si 25 de grade Celsius.

Si in Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 7-9 grade Celsius, iar cele maxime intre 21- 22 de grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea