Social

#conditii meteo #precipitatii #starea vremii # vremea in weekend #scadere temperaturi

Vreme instabila? Iata ce spun meteorologii!

Prognoza meteo pentru urmatoarele trei zile se arata defavorabila celor care si-au propus sa iasa la iarba verde. Precipitatiile care vor afecta in dupa-amiaza zilei de vineri trei sferturi din teritoriul tarii se vor extinde treptat si spre zona Dodrogei si a litoralului.

Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 24 de grade, dar norii vor fi prezenti pe cer, riscul de averse fiind crescut in nord-estul, centrul si sud-vestul tarii. In Bucuresti, vineri se vor inregistra 23 grade Celsius si posibile precipitatii in cursul dupa-amiezii.

Sambata, doar partea estica a tarii va fi scutita de ploi, mercurul din termometre mentinandu-se la 18-21 de grade Celsius pe intreg teritoriul tarii. Duminica, ploile vor fi omniprezente, iar temperatura din timpul zilei va scadea brusc pana la 13-14 grade in zonele din centrul si vestul tarii, restul Romaniei avand parte de temperaturi de 16-17 grade.

Sursa foto: gabrielia.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea