Social

# unde ninge #starea partiilor #vremea la munte # vremea in weekend #vremea bucuresti #prognoza meteo

Vremea in weekend: ninsori si ger. Unde se schiaza

Daca aveti de gand sa petreceti weekendul la munte, partiile va asteapta cu zapada perfecta pentru schiat. Atat pe Valea Prahovei, cat si la Vatra Dornei sau la Baia Mare, stratul de zapada este perfect pentru sporturile de iarna.

Deşi valorile termice vor creşte uşor faţă de intervalul precedent, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei şi spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi chiciură.

Cerul va fi mai mult noros şi temporar vor cădea precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Izolat vor fi condiţii de polei. Vântul va avea intensificări, mai ales la altitudini mari şi va spulbera zăpada. Temperatura aerului va continua să crească în majoritatea masivelor, relateaza Mediafax, citand Agentia Nationala de Meeteorologie.

Duminica, cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii în majoritatea zonelor. Va ninge pe arii extinse în Maramureş, Crişana, Transilvania şi Moldova şi local în Banat, iar cu precădere în zonele montane şi submontane ninsorile vor fi mai consistente. În Dobrogea şi estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte la început, iar seara şi noaptea va ninge local. În restul teritoriului precipitaţii slabe vor fi posibile izolat. Se vor menţine condiţiile de polei. Vântul se va intensifica în toată ţara, cu viteze ce vor depăşi local 50...60 km/h, în special în sud şi centru, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 5 grade, iar cele minime între -9 şi -1 grad. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea