Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara # vremea in weekend #starea vremii #meteo #vreme #conditii meteo

Vremea in weekend! Ce temperaturi ne asteapta la inceput de aprilie

Inceputul lui aprilie vine cu vreme in general frumoasa. Temperaturile de primavara isi vor face simtita prezenta pe intregul teritoriu si numai izolat vor fi conditii de precipitatii. Iata ce temperaturi ne asteapta in aceast weekend.

 

Vineri vremea va fi in general frumoasa, cu temperaturi mai ridicate decat in zilele precedente, insa sub normalul acestei perioade. Cerul va fi variabil in majoritatea teritoriului, cu unele innorari in sud-vest. Izolat se vor inregistra precipitatii slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 19 grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi mai rece decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima nu va depasi 14 grade Celsius.

Sambata vremea se va incalzi usor in majoritatea tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va subla slab pana la moderat. In estul si sud-estul Transilvaniei sunt conditii de bruma, iar in zonele jose de relief sunt conditii de ceata. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 11 grade Celsius iar cele maxime intre 12 si 22 de grade Celisus.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa iar cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temepraturile minime vor fi de 4-6 grade Celsius iar cele maxime se vor incadra in jurul valorii de 19-20 de grade Celsius.

Duminica vremea se va mentine frumoasa in majoritatea tarii. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari, pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra intre -2 si 7 grade Celsius iar cele maxime intre 11 si 22 de grade Celisus.

In Bucuresti vremea se va mentine calda, cerul va fi senin iar vantul va sufla slab pana la moderat.Temperatura minima se va incadra intre 2-4 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 20 de grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea