Social

#vremea doua saptamani #vremea Valentine's Day #ploi #vremea

Vremea in urmatoarele doua saptamani! Ce temperaturi te asteapta de Valentine’s Day

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit ANM, in intervalul 7 - 20 februarie, temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei, iar in unele regiuni se vor inregistra preipitatii sub forma de ploaie. In zonele montane, va ninge. Temperaturile vor urca, la jumatatea intervalului pana la 10 grade sau chiar peste. Iata cum va fi vreme pe regiuni! 

BANAT

In primele doua zile de prognoza media temperaturilor maxime va fi de 6 grade, apoi va creste semnificativ, astfel ca, in 10 aprilie va atinge 12...13 grade. Va urma o racorire a vremii, pana in jurul datei de 14 aprilie, cand media maximelor termice va fi de 7...8 grade. Pana la sfarsitul intervalului se va incalzi din nou, temperaturile maxime urmand sa atinga in medie aproximativ 10 grade. Minimele termice nu vor avea variatii semnificative, iar media lor se va situa, in general, intre -1 si 1 grad. Temporar vor fi precipitatii moderate cantitativ la inceputul intervalului de prognoza si din nou, in general slabe si pe arii relativ restranse, aproape in fiecare zi, dupa data de 11 februarie.

CRISANA

In prima saptamana de prognoza media temperaturilor maxime va avea variatii intre 5 grade in primele doua zile si 12 grade in data de 10 februarie. In cea de a doua saptamana, acestea vor creste usor si treptat de la 6...7 grade la inceput, pana spre 9...10 grade la finalul intervalului de prognoza. Media temperaturilor minime se va situa in jurul a -2 grade, exceptand intervalul 9-12 februarie, cand va fi de 1...3 grade. Temporar vor fi precipitatii aproape in fiecare zi, moderate cantiativ la inceputul inervalului si in general slabe si pe arii mai restranse in rest.

TRANSILVANIA

Media temperaturilor maxime va scadea de la 5 grade in prima zi, pana la 2...3 grade in cea de a doua, apoi va creste, astfel ca, in 10 si 11 februarie se va situa in jurul a 9 grade. Va urma o racorire, proces ce se va incheia la inceputul celei de a doua saptamani, cand maximele termice vor atinge in medie 4...5 grade. In cea de a doua saptamana se va incalzi lent, iar la finalul intervalului de prognoza media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Minimele termice vor fi preponderent negative, iar media lor se va situa, in general, intre -6 si -1 grad. Temporar vor fi precipitatii aproape in fiecare zi, dar pe arii mai extinse si in general moderate cantitativ la inceputul intervalului de prognoza.

MARAMURES

Media temperaturilor maxime va avea variatii intre 3 grade in data de 8 februarie si 8 grade, in cea mai calda perioada a intervalului, 10-11 februarie. Minimele termice vor oscila in jurul pragului de inghet in prima saptamana, iar in cea de a doua va fi mai rece, media acestora coborand pana in jurul a -5...-4 grade, in intervalul 13...16 februarie. Temporar vor fi precipitatii aproape in fiecare zi, mai insemnate cantitativ in prima.

MOLDOVA

Media temperaturilor maxime va scadea de la 9 grade in prima zi, pana la 4...5 grade in cea de a doua, apoi va creste, astfel ca, in 10 si 11 februarie se va situa in jurul a 11 grade. Va urma o racorire, proces ce se va incheia la inceputul celei de a doua saptamani, cand maximele termice vor atinge in medie 4...5 grade. In cea de a doua saptamana se va incalzi lent, iar la finalul intervalului de prognoza media temperaturilor maxime va atinge 7...8 grade. Media minimelor termice va fi in general negativa si se va situa intre -4 si 1 grad. Temporar vor fi precipitatii aproape in fiecare zi, pe arii mai extinse la inceputul intervalului de prognoza.

DOBROGEA

Media maximelor termice va fi in scadere de la 11 grade in prima zi, pana la 6 grade in cea de a doua, apoi va creste, astfel ca in jurul datei de 11 februarie va fi de 12 grade. Ulterior va scadea, spre 3...4 grade la inceputul celei de a doua saptamani, pentru ca in zilele care vor urma sa creasca din nou si sa ajunga sa atinga 8...9 grade in ultimele zile ale intervalului de prognoza. Probabilitatea de precipitatii va fi mai mare in data de 7 februarie si dupa data de 12 februarie.

MUNTENIA

Media maximelor termice va scadea de la 10 grade in prima zi, pana la 5...6 grade in cea de a doua, apoi se va incalzi treptat, iar in data de 11 februarie maximele termice vor atinge in medie 14 grade. Vor urma trei zile in care valorile termice vor scadea cu aproximativ 8...9 grade, ulterior se va incalzi, media maximelor ajungand la finalul intervalului de prognoza pana la 9...11 grade. Media minimelor termice, pe intreaga regiune, va avea variatii, in general, intre -3 si 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitatii va fi in prima zi si din nou dupa data de 12 februarie.

OLTENIA

Dupa doua zile cu o medie a maximelor termice de 6...7 grade, vor urma trei zile in care se va incalzi, iar media va atinge 14 grade, apoi se va raci accentuat, astfel ca, in jurul datei de 14 februarie aceasta va fi de doar 4...6 grade. In cea de-a doua saptamana se va incalzi din nou si, in ultima zi, media maximelor termice va urca pana la 10 grade. Media minimelor termice nu va avea variatii semnificative si se va situa, in general, intre -3 si 0 grade. Probabilitatea mai mare de precipitatii va fi in prima zi din interval si in perioada 13-16 februarie.

LA MUNTE

In tot intervalul de prognoza media valorilor termice maxime va avea variatii, in general, intre -4 si 2 grade, iar a minimelor intre -10 si -4 grade. Temporar vor fi precipitatii aproape in fiecare zi, mai insemnate la inceputul intervalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea