Social

# vremea in noiembrie #vremea #starea vremii #meteo

Vremea in luna noiembrie! Ce temperaturi ne asteapta si unde se vor inregistra precipitatii

Luna noiembrie vine cu vreme buna. Temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale perioadei, apoi vor cobori spre cele normale acestei date.

 

In prima parte a intervalului se anunta precipitatii moderate, iar dupa jumatatea lunii acestea vor fi deficitare, iar in unele zone ale tarii apropiate de cele normale.

Vremea in saptamana 2 – 8 noiembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, in toate regiunile, dar cu o abatere termica pozitiva mai accentuata in cele estice. Regimul pluviometric va fi excedentar in regiunile vestice si nordvestice, iar in rest va avea o tendinta in general deficitara, potrivit ANM.

Vremea in saptamana 8 – 15 noiembrie

Temperaturile medii vor fi usor mai ridicate decat cele normale pentru acest interval, mai ales in zonele montane. Cantitatile de precipitatii vor fi deficitare la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile sud-vestice, anunta ANM.

Vremea in saptamana 15 – 22 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei.Regimul pluviometric estimat pentru aceasta perioada, va fi deficitar la nivelul intregii tari, scrie ANM.

Vremea in saptamana 22 – 29 noiembrie

Mediile valorilor termice vor fi in general apropiate de cele specifice pentru aceasta saptamana, in toate regiunile.Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, potrivit ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea