Social

#prognoza meteo #starea vremii #revelion #craciun #vreme

Vremea de Craciun si Revelion. ANM a emis prognoza meteo pentru toata luna

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor,  temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul perioadei. In prima parte a intervalului, precipitatiile vor fi excedentare, urmand ca in a doua jumatate sa fie apropiata de normalul perioadei.

Vremea in saptamana 5 – 12 decembrie 2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in regiunile sud-estice, centrale si la munte.

Regimul pluviometric va fi excedentar in jumatatea vestica a tarii, dar si local deficitar in sud-est, iar in rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea in saptamana 1 – 19 decembrie 2022

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in regiunile sud-estice.

Cantitatile de precipitatii estimate pentru acest interval vor fi excedentare la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile intracarpatice si nord-estice.

Vremea in saptamana 19 – 26 decembrie 2022

Temperaturile medii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, la nivelul intregii tari, posibil usor mai ridicate la munte.

Regimul pluviometric se va situa in jurul celui normal pentru acest interval, in toate regiunile.

Vremea in saptamana 26 decembrie 2022 – 02 ianuarie 2023

Mediile valorilor termice vor fi usor mai ridicate decat cele specifice pentru aceasta saptamana, pe intreg teritoriul Romaniei, dar mai ales in zonele montane.

Cantitatile de precipitatii vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, in cea mai mare parte a tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea