Social

#prognoza meteo #ploi #vremea

VREMEA De cand lasam umbrelele acasa?

Saptamana incepe cu vreme instabila, si asa se mentine si in zilele urmatoare! Temperaturile insa sunt cele specifice acestei perioade, in cea mai mare parte a tarii.

Astazi, vor fi averse si descarcari electrice in regiunile sudice, sud-estice, in zonele de deal si montane si pe arii restranse in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in nordul litoralului si 28 de grade in sud-vestul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.

In Capitala, cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vor fi averse, posibil insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 11...12 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Marti, in regiunile vestice, la deal si la munte vremea va fi in general instabila si se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile se vor incadra intre 17-27 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.

In Capitala, vremea va fi predominant frumoasa. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 9...11 grade.

Miercuri, in vestul, centrul si nordul tarii precum si in zonele montane si submontane vremea va fi instabila si in special dupa-amiaza si noaptea vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 27 de grade, usor mai coborate pe litoral spre 17 grade, iar cele minime intre 8 si 15 grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa, iar regimul termic caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare indeosebi in a doua parte a noptii cand probabilitatea de aparitie a ploilor de scurta durata va fi in crestere. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea