Social

#1 decembrie #meteo

Vremea de 1 decembrie - frig si ninsori

De 1 decembrie , Ziua Nationala , romanii vor suporta frigul care se instaleaza in toata tara. In Moldova, Maramures si Transilvania va ninge.

Temperaturile incep sa scada si cea mai mare parte a tarii va fi cuprinsa de ploi. Vantul va fi activ in vest, in jumatatea sudica a tarii si in zona centrala, potrivit ANM.

In Moldova, Transilvania, Maramures si Banat va fi cel mai frig, cu maxime de marti cuprinse intre -1 si 14 grade Celsius, iar minimele, intre -9 si 4 grade.

"Zilele de marti si de miercuri vor fi ceva mai reci in majoritatea zonelor si, pe langa Moldova, vor mai fi ninsori predominante si in Maramures si in Transilvania. Urmeaza ca joi sa se mai incalzeasca putin pe alocuri, dar Moldova ramane in continuare destul de rece, cu ploaie si lapovita", a declarat pentru Gandul Alina Serban, meteorologul de serviciu al ANM.

In Bucuresti va ploua de 1 decembrie si vremea se va raci.

Meteorologii spun ca temperaturile pentru aceasta perioada sunt inca ridicate, iar in urmatoarele trei luni iarna va fi blanda.

In decembrie, temperaturile se vor apropia de medie, insa in regiunile de centru si de nord va fi mai frig decat in restul tarii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea