Social

#vremea in tara # racire vreme #vremea bucuresti #vremea #starea vremii

Vremea continua sa se raceasca. Temperaturi sub 0 grade!

Vremea continua sa se raceasca in urmatoarea perioada. De asemenea, ANM a emis o atentionare de cod galben de vant puternic valabila pana la ora 14:00 pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Buzau, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Calarasi, Prahova, Dambovita, Galati si Vrancea.

In aceasta perioada se vor semnala intensificari ale vantului in sudul si in estul tarii, dar indeosebi in Muntenia, in sudul Moldovei si in Dobrogea, unde rafalele vor atinge 55 - 60 km/h, izolat 60 - 70 km/h.

Luni cerul va fi variabil, mai mult noros, si se vor inregistra precipitatii sub forma de ninsoare in Moldova si la munte. In sud sunt posibile precipitatii slabe. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius.

In Bucuresti maximele se vor incadra in intervalele 9-10 grade Celsius. Cerul va fi variabil. In timpul noptii cerul va fi mai mult innorat.

Marti vremea este predominant inchisa, mai rece decat normalul perioadei. Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in vestul, centrul i nordul tarii, in zona de munte i pe arii restrânse in rest. in Maramure, nordul Moldovei i al Crianei i local in Transilvania vor fi mai ales ninsori i lapovita, in zonele deluroase vor fi precipitatii mixte, iar in rest vor predomina ploile. La munte va ninge. Minimele se vor situa intre -5 si 3 grade Celsius iar maximele nu vor depasi 2-3 grade Celsius.

In Bucuresti vremea continua sa se raceasca. Minimele nu vor urca mai sus de -2 grade Celsius iar maximele vor ajunge la cel mult 7 grade Celsius. Vom avea insa parte de soare.

Sursa foto: mirrorspectrum.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea