Social

#viscol #ninsori #ploi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vremea capricioasa in weekend! Ploi, ninsori si viscol

Desi a venit primavara, temperaturile sunt in continua scadere, cel putin in perioada urmatoare. Se asteapta ploi si ninsori in cea mai mare parte a tarii.

Astazi vremea va fi in general inchisa in toata tara. Va ploua pe arii extinse, cu precadere in sudul tarii. La mumte vremea va fi rece si se va inregistra lapovita si ninsoare. La altitudini de peste 1500 de metri va ninge viscolit. Temperaturile maxime se vor inregistra intre 8 si 15 grade.

In Bucuresti va ploua, iar vantul va sufla moderat, cu intensificări temporare în prima parte a zilei. Temperatura maxima nu va depasi 10 grade.

Sambata va mai ploua local in sud-estul Romaniei. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea vantul va sufla cu intensitate. Maximele se vor inregistra in jurul valorii de 10-15 grade.

In Capitala cerul va fi predominant innorat, iar in prima parte a zilei se pot inregistra precipitatii. Temperaturile minime nu vor scadea sub -3 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 14 grade Celsius.

Duminica vremea se incalzeste. In Bucuresti minimele vor fi de 5 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 18 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab.

Si in restul tarii vremea se incalzeste. In partea de vest a tarii si la munte se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. Temperaturile maxime se vor inregistra in jurul valorii de 9-20 grade Celsius.

Sursa foto: alexandrone.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea