Social

#prognoza #prognoza meteo #vreme weekend #ploi weekend

Vreme urata in weekend

Sfarsitul de saptamana nu vine cu vesti bune in ceea ce priveste vremea. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata si va ploua in majoritatea regiunilor tarii, potrivit informatiilor furnizate de Agentia Nationala de Meteorologie.

Vineri, cerul va fi predominant noros si vor cadea averse, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, in zonele de deal si de munte. Local va ploua in regiunile sud-vestice si pe arii restranse in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 23 si 31 de grade Celsius.

Sambata, vremea va continua sa fie instabila in toate regiunile tarii. De asemenea, izolat, vor fi conditii de grindina. Temperaturile vor creste insa usor, fiind cuprinse intre 24 si 31 de garde Celsius.

Duminica, temperaturile vor creste din nou, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud-vestul, centrul si nord-estul tarii. Vor mai fi averse insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului pe arii restranse. Maximele se vor situa intre 23 si 32 de grade Celsius.

Sursa foto: www.cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea