Social

#grindina #vreme rea #ploi #furtuni #vremea

Vreme rea: temperaturile scad pana la 6 grade Celsius in urmatoarele trei zile

Meteorologii au emis o alerta de vremea rea pentru urmatoarele trei zile. Vor fi averse insotite de descarcari electrice si grindina, pana miercuri dimineata la ora 9.00. Vremea se va raci treptat, iar la munte va ninge. 

Temperaturile vor scadea pana la 6-7 grade Celsius. Alerta meteo intra in vigoare de duminica la ora 15.00 pana miercuri la ora 9.00. Vor fi furtuni si ploi puternice in aproape toate regiunile tarii, care se vor manifersta cu descarcari electrice, grindina si vijelii. 

Temperaturi scazute si in Bucuresti. Maxima va fi de 6 grade Celsius. 

”Din după-amiaza zilei de duminică 5 mai şi până în dimineaţa zilei de 8 mai, gradul de instabilitate atmosferică va fi temporar accentuat şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie, descărcări electrice şi grindină”, au mai transmis meteorologii.   Potrivit acestora, în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor aduna cantităţi de apă însemnate, 15…25 l/mp şi izolat posibil peste 30…35 l/mp.   

Potrivit meteorologilor, în zilele de duminică (5 mai) şi de luni (6 mai) temperatura maximă va fi de 21…23 de grade, iar luni dimineaţa se vor înregistra 12…13 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea