Social

#prognoza meteo #vreme weekend #vremea mare #vremea munte

Vreme racoroasa in urmatoarele zile. Iata ce temperaturi vom avea in weekend!

Toamna este la un pas distanta, iar lucrul acesta il vom simti cel mai bine in cursul diminetilor si serilor din aceste zile. Temperaturile nocturne inregistreaza o scadere importanta in urmatoarea perioada. Iata ce valori termice se vor inregistra in urmatoarele trei zile!

Vineri, ne vom bucura de o vreme fumoasa in cursul zilei fara amenintarea ploilor. Valorile termice se situeaza intre 21 si 27 de grade Celsius, ceva mai reduse in jumatatea nordica a tarii. Pe seara si dimineata, temperaturile coboara insa destul de mult: 0 grade la Miercurea Ciuc si temperaturi de 5-6 grade in restul tarii. Exceptie face Dobrogea si zona Litoralului unde in cursul noptii valorile termice raman in jurul a 15 grade Celsius.

Sambata, vom avea temperaturi de 24-29 de grade si un cer senin in majoritatea regiunilor tarii. Oscilatia termica dintre valorile diurne si cele nocturne ramane insa ridicata, cu o medie a temperaturilor nocturne de 9-10 grade Celsius pe intreg teritoriul Romaniei.

Ultima zi de weekend aduce ploi in nordul si nord-vestul tarii, dar temperaturile inregistrate in timpul zilei vor fi in continuare ridicate. 27-28 de grade in jumatatea sudica a Romaniei si temperaturi de 24-25 de grade Celsius in celelalte zone.

Foto: tmpress.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea