Social

#ploaie romania tara #precipitatii lapovita #starea vremii

Vreme ploioasa in toata tara

A doua ninsoarea serioasa din Romaina isi incheie saptamana cu stropi de ploaie in toate regiunile tarii.

Cerul va fi mai mult noros in vestul, nordul si centrul tarii si, indeosebi noaptea, vor cadea precipitatii pe arii relativ extinse, mai ales sub forma de ninsoare la munte, in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei si sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in Crisana si Banat. In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros si izolat vor fi precipitatii indeosebi sub forma de ploaie.

Vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -5 si 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -9 si 0 grade, usor mai ridicate in regiunile vestice. Pe arii restranse in zonele joase, dimineata si noaptea, va fi ceata. Presiunea atmosferica va scadea.

In Bucuresti, temporar, cerul va prezenta unele innorari, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -6 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Presiunea atmosferica va scadea. La munte, cerul va prezenta innorari si va ninge in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali si pe arii mai restranse in celelate masive. Vantul va sufla moderat cu intensificari pe creste. Temperatura aerului va creste usor fata de intervalul anterior.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea