Social

#vreme iunie #grindina #temperaturi #ploi #prognoza #vreme #vant

Dezamagire totala. Vremea in ultimele zile din iunie

Vremea continua sa le dea emotii celor care si-au planificat vacanta in aceasta saptamana si asta intrucat meteorologii anunta vreme capricioasa in cea mai mare parte a tarii. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in urmatoarele zile.

Prognoza pentru prima zi a acestei saptamani este destul de optimista. Specialistii in meteorologie anunta ploi doar prin sud-vestul tarii, la deal si la munte, insa cu descarcari electrice si intensificari ale vantului. Si in Capitala, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura va urca pana la 25 de grade Celsius, iar cea minima se va situa intre 15 si 17 grade.

In zilele urmatoare, insa, din cauza unor sisteme frontale care vor traversa Romania de la vest la est, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferica accentuata, anunta digi24.ro. Pe spatii mici ploile vor fi abundente si nu este exclus sa cada si grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 29 de grade Celsius, iar cele minime, intre 12 si 18 grade.

Sursa foto: vivafm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea