Social

# vremea in weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme instabila la final de saptamana! Prognoza meteo pentru acest weekend!

Daca ti-ai facut deja planuri pentru acest weekend este indicat sa nu-ti uiti umbrela acasa. Finalul de saptamana vine cu vreme inchisa si ploi. Temperaturile vor scadea usor iar vantul va adia slab pana la moderat in cea mai mare parte a tarii.

 

Vineri, vremea va fi instabila, iar valorile termice apropiate de cele normale ale acestei perioade. Se vor inregistra averse insotite de descacari electrice in majoritatea tarii, dar in special in zonele de nord, est si sud-est, dar si in cele montane. Izolat, poate cadea grindina. Vantul va sufla slab, pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade Celsius, potrivit realitatea.net.

Pe litoral vremea va fi instabila, iar cerul mai mult noros. Sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate ploi trecatoare. Temepraturile minime se vor incadra intre 15 si 17 grade Celsius iar maxime nu vor urca mai sus de 28 de grade Celsius.

Sambata vremea va fi in general frumoasa. Pe spatii restranse se vor inregistra averse si descarcari electrice, in special in zona montana si in zonele centrale ale tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va ramane instabila. Se vor inregistra ploi trecatoare, de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Temperatura minima va fi de 16-17 grade Celsius, iar cea maxima nu va depasi 26-17 de grade Celsius.

Duminica vremea va fi in general frumoasa, iar cerul variabil in majoritatea tarii. Se vor inregistra innorari temporar accentuate si averse insotite de descarcari electrice in centrul si sudul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va raci spre deosebire de ziua precedenta si sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice. Temperaturile minime vor fi de aproximativ 15-16 grade Celsius, iar cele maxime nu va depasi 23-25 de grade Celsius, potrivit accuweather.com/ro.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea