Social

#prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea septembrie

Vreme inselatoare. Iata prognoza meteo pentru acest inceput de saptamana!

Toamna pare sa se joace cu noi asa ca este mai bine sa iti schimbi planurile de concediu in aceasta perioada si sa te dotezi din timp cu pelerina de ploaie si umbrela. Desi saptamana debuteaza promitator din punct de vedere al vremii, prognoza meteo indica o schimbare radicala in urmatoarele zile.

Luni vom avea parte de o vreme cu mult soare si temperaturi de 26 pana la 29 de grade Celsius in majoritatea regiunilor tarii. Si pe litoral vremea va fi frumoasa, apa marii inregistrand o valoare de 23 de grade Celsius.

De marti insa, un front noros isi va face aparitia in majoritatea regiunilor Romaniei, sanse de ploaie intalnindu-se in zona centrala a tarii si in Dobrogea. Cu toate acestea, valorile termice sunt unele ridicate: 31 de grade in Bucuresti, 28 de grade si cer partial noros pe litoral si 32 de grade si averse de ploaie in Galati.

Miercuri, norii de ploaie ocupa intreg cerul tarii, mercurul din termometre scazand pana la 24 de grade in Suceava. Sanse mari de ploaie in estul, nordul si nord-vestul tari, ca si in sud-vest si Capitala. Valorile termice nu vor depasi 29 de grade Celsius.

Foto: happymax.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea