Social

#vreme geroasa #vremea weekend #vremea #starea vremii #meteo #ger #conditii meteo

Vreme deosebit de rece in weekend! Ce temperaturi ne asteapta

Meteorologii anunta vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada a anului. Weekendul vine cu vreme geroasa, ninsori, ceata si chiciura in majoritatea regiunilor.

In cursul zilei de vineri cerul va fi mai mult noros, in special in regiunile estice, sud-estice si partial in cele sudice si centrale. Trecator va ninge slab, local in Moldova si izolat in Dobrogea si Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, in special la altitudini mari si pe arii restranse si in partea de rasarit. Tempraturile maxime se vor incadra intre -8 si 2 grade Celsius.

In Bucuresti vrema va fi deosebit de rece pentru aceasta data, temperatura maxima situandu-se in jurul valorii de -4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Sambata valorile termice se vor mentine deosebit de reci pentru acest interval, in special in regiunile sudice si sud-estice, dar se vor apropia de mediile climatologice in restul teritoriului. In cursul diminetii, vremea va fi geroasa in special in vestul, nord-vestul, centrul si sudul tarii, iar noaptea pe arii mai restranse. Cerul va fi variabil, cu innorari persistente in est si in sud-est, unde trecator va ninge slab. In prima parte a zilei va fi ceata asociata cu chiciura, in special in refiunile joase. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturil minime se vor incadra intre -17 si -1 grade Celsius iar cele maxime se vor incadra intre -4 si 6 grade Celsius.

In Bucuresti vrema se va mentine rece pentru aceasta perioada. Temperaturile minime vor cobori pana la -10 grade Celsius iar cele maxime nu vor usca mai sus de 0 grade Celsius. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab. In cursul diminetii sunt conditii de ceata si chiciura.

Duminica valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei, insa vremea ramane rece in sudul si sud-estul tarii. In rest temperaturile ajung la valori normale. In zonele joase din sudul si estul tarii se va inregistra ceata asociata chiciura, conditii de burnita si pe alocuri, sunt conditii de ninsoare slaba si izolata. Cerul va fi variabil iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturil minime se vor incadra intre -19 si -1 grade Celsius iar cele maxime se vor incadra intre -5 si 7 grade Celsius.

In Bucuresti vrema se va incalzi usor fata de sambata. Cerul va fi insa mai mult noros iar vantul va sufla slab. In cursul diminetii sunt conditii de ceata si chiciura. Temperaturile minime vor cobori pana la -6 grade Celsius iar cele maxime nu vor usca mai sus de 0 grade Celsius.

Sursa foto: mihaisavu.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea