Social

# vremea in weekend #vremea weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme deosebit de calduroasa la final de saptamana! Anuntul ANM

Finalul de saptamana vine cu temperaturi ridicate. In multe regiuni ale tarii, acestea vor depasi normalul perioadei. Temperaturi mai ridicate sunt asteptate chiar si la munte.

In Capitala, meteorologii anunta, pentru vineri, valori termice ce se vor situa usor peste cele caracteristice perioadei. "Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 14 grade", informeaza ANM, potrivit mediafax.ro.

In weekend temperaturile din Bucuresti vor urca pana la 18 grade sambata si pana la 21 de grade duminica. Luni, temperaturile vor creste si mai mult, atingand pana la 23 de grade Celsius la umbra.

In Banat, sunt asteptate temperaturi de pana la 19 grade Celsius.

"Ulterior va urma un proces de incalzire, astfel incat, pe 17 si 18 martie, media temperaturilor maxime urmeaza sa atinga 19 grade, iar pana pe 24 martie aceasta se va incadra ecartului 15...17 grade si va fi usor mai ridicata decat in mod normal pentru ultima decada a lunii martie", informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit mediafax.ro.

Pentru Transilvania, meteorologii anunta temperaturi de pana la 18 grade, insa temporar sunt asteptate si precipitatii sub forma de ploaie pentru urmatoarele zile.

"Moldova: in intervalul 16 -18 martie, vremea se va incalzi astfel incat aceasta medie va atinge 18...19 grade. Ulterior, desi in usoara scadere, media temperaturilor maxime, de 12...14 grade, va fi usor mai ridicata decat in mod normal in ultima decada a lunii martie", mai informeaaza ANM, potrivit sursei citate.

Vremea se va incalzi si la munte, unde vineri si sambata vor fi temperaturi maxime apropiate de 0 grade, insa incepand de duminica, acestea vor creste spre 5-6 grade Celsius.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea