Social

#vremea la final de vara #vreme capricioasa #vremea #toamna #conditii meteo

Vreme capricioasa in ultimele zile de vara! Toamna isi intra in drepturi

Ultimele trei zile de vara se anunta capricioase. Toamna isi intra in drepturi mai devreme decat ne-am fi asteptat. Iata ce au anuntat meteorologii pentru urmatoarea perioada.

Luni vremea va fi calduroasa in majoritatea tarii, iar cerul mai mult senin. Exceptie vor face Dobrogea, Muntenia, zona Carpatilor de Curbura si estul Meridionalilor unde instabilitatea atmosferica se va manifesta prin innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Cantitatile de apa pot depasi, izolat, 20 l/mp si este posibil sa apara grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 27 si 33 de grade Celsius.

In Capitala, cerul va avea innorari, temporar chiar accentuate si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Temperatura maxima va fi de 28-29 de grade Celsius, potrivit libertatea.ro.

Marti vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice local in zonele de munte si pe arii restranse in regiunile sudice, estice si centrale. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade Celsius, iar cele minime intre 12 si 23 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara, cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura minima se va incadra in jurul valorii de 17-19 grade Celsius, iar cea maxima va urca pana la 31 de grade Celsius

Miercuri vremea se va raci usor fata de perioada precedenta in majoritatea regiunilor, exceptand sudul Olteniei si sud-vestul Munteniei unde vremea se va mentine calduroasa. In sud-vestul si in centrul tarii, precum si la munte, cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii restranse vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va avea intensificari in cursul zilei in regiunile estice, iar in rest va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata doar in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 23 si 33 de grade Celsius, iar cele minime intre 7 si 20 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea se va raci usor, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 29-30 de grade Celsius, iar cea minima de 15-17 grade Celsius.

Sursa foto: 8tracks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea