Social

#prognoza meteo #ploi #ninsoare #vreme

Vreme capricioasa. De cand vin ploile si inghetul

Dupa ce in weekend ne-am bucurat de temperaturi de 25-26 de grade Celsius, vremea schimba foia. Nu brusc, e adevarat, caci ne mai lasa luni si marti putin soare, insa cu diferentele de temperatura destul de mari intre zi si noapte.

De miercuri insa, lucrurile se schimba! Un val de aer polar se indreapta spre tara noastra dinspre nord si va ajunge la noi miercuri, cand se va putea constata o racire semnificativa in nordul Moldovei, unde maximele vor scadea cu 6-8 grade fata de ziua precedenta, urmand sa nu depaseasca 14 grade, potrivit meteorologului Romania TV Silviu Grigore.

Ploile usoare incep tot de miercuri in special in vest si sud-vest si mai ales la deal si la munte.

Miercuri spre joi si joi va ploua, insa, pe arii extinse, la fel si vineri, pentru ca la sfarsitul saptamanii viitoare precipitatiile sa inceteze. La munte se raceste semnificativ, iar ploile se transforma in lapovita si ninsoare.

In sud-estul teritoriului se mai pot atinge 24 de grade, dar de joi racirea vremii se generalizeaza si se accentueaza in toate regiunile. Maximele vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, iar in Bucuresti, de exemplu, mercurul nu va mai depasi in termometre nivelul de 14 grade, dupa ce miercuri se va inregistra o maxima de 19-20 de grade.

Spre finalul saptamanii, maximele vor fi cuprinse intre 7-15 grade Celsius, iar minimele vor ajunge si pana la minus 4 - minus 5 grade in estul Transilvaniei, urmand sa se instaleze inghetul.

Mai multe informatii despre vreme gasesti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea