Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara #vremea weekend #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Vreme calda, dar instabila la final de saptamana! Ce spun meteorologii

Weekendul vine cu temperaturi ridicate, insa vremea ramane usor instabila. Se vor inregistra innorari accentuate in majoritatea regiunilor si sunt posibile ploi si descarcari electrice, potrivit unei informari emise de ANM.

Vineri, vremea cotinua sa se incalzeasca in toata tara, insa cu toate acestea cerul va fi varabil in majoritatea regiunilor si izolat este posibil sa ploua. In anumite regiuni sunt posibile caderi de grindina. La munte vremea va fi in general instabila si se vor semnala averse si descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 18-25 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea continua sa se incalzeasca, insa va ramane usor instabila. Se vor inregistra innorari temporare in special in cea de-a doua parte a zilei, cand sunt posibile ploi trecatoare. Temperaturile maxime nu vor urca mai mult de 23-24 de grade Celsius.

Sambata, vremea va fi instabila in majoritatea regiunilor tarii. Cerul va avea innorari temporar accentuate si se vor inregistra averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 17-25 de grade Celsius.

In Capitala se vor inregistra innorari temporale, in special in a doua parte a zilei, cand se vor inregistra averse scurte de ploaie. Temperaturile maxime se vor incadra in jurul valorii de 20 de grade Celsius.

Duminica, vremea se va incalzi usor fata de ziua precedenta. La munte, sunt asteptate innorari dupa-amiaza si seara, cand exista sanse de ploaie slaba. Temperaturile maxime vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a lunii mai. Pe litoral vremea se imbunatateste iar mercurul din termometre va urca pana la 26 de grade Celsius.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, iar termometrele vor indica maxim 24 de grade Celsius.

Sursa foto: mentalfloss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea