Social

# meniu parastas # restaurant catering # alegeree firme catering # organizare parastas #parastas

Vrei sa organizezi un parastas? Alege firme de catering si restaurante ce ofera meniuri la cel mai bun pret!

Atunci cand pierdem pe cineva drag simtim nevoia de a-i aduce un omagiu si dorim sa organizam un ritual funerar pentru a-i comemora viata. In traditia ortodoxa sufletul celui plecat nu este dat uitarii, ci este pomenit prin intermediul parastaselor si a oferirii de meniuri pomana. Aceste praznice se organizeaza periodic conform cutumelor religioase. Vrei sa afli cum poti gasi mai usor localurile si firmele ce se ocupa de organizarea parastaselor? Solutia este utilizarea platformei online Condoleante.ro

 

Aceasta reuneste intr-un singur loc toti furnizorii importanti de servicii funerare din Romania. Poti cauta in fiecare judet si oras mai mare firme de catering si restaurante ce organizeaza pomeni si parastase. Unele localuri s-au specializat in a oferi servicii cat mai complete pentru a scuti familiile de efort si stres. Platforma este gandita pentru a-ti usura gasirea de servicii de incredere din domeniul funerar.

Afla cum poti lua legatura mai repede cu firmele ce organizeaza pomeni si parastase!

Indiferent unde te-ai afla in Romania, pe site-ul Condoleante.ro gasesti restaurantele si localurile care organizeaza praznice la tine in judet sau oras. Folosirea site-ului este foarte simpla, nu trebuie decat sa alegi categoria Pomeni parastase si locatia unde doresti sa cauti furnizorii. Iti va aparea o lista cu toate firmele importante de catering si restaurantele de la tine din judet. Vei putea lua astfel legatura cu acestea pentru a le cere mai multe detalii.

Pentru fiecare furnizor vei putea vedea informatii cu privire la serviciile sale, datele de contact, adresa, sau site-ul web. Vei putea sa ceri oferte de la mai multe localuri si apoi vei putea compara preturile. In acest fel vei lua cea mai buna decizie pentru tine. Alegi conform propriilor criterii, fie ca este vorba de meniuri, apropierea localului, aranjamente sau costuri. Exista numeroase optiuni din care poti alege.

Multi furnizori se ocupa de prepararea colivei, a prescurii, a colacului si tot ce este necesar pentru organizarea unei pomeni sau a unui parastas, la care pot participa mai multe persoane. Restaurantele sau firmele de catering s-au adaptat cerintelor venite din partea oamenilor, astfel ca vei gasi cu siguranta furnizorul pe care-l cauti. Masa de pomenire va fi asa cum iti propui, iar cei adormiti vor primi rugaciunile si gandurile tale.

Informatii utile si exacte oferite intr-un singur loc

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre ce inseamna o pomana si cum se organizeaza, pe site poti gasi articole si informatii utile. A face o alegere informata reprezinta un beneficiu pentru tine. Pentru a sti exact cand se poate sau cand nu se poate organiza un parastas sau o pomana este recomandat sa vorbesti si sa te sfatuiesti mai intai cu preotul.

In general conform traditiei Bisericii Ortodoxe pomenile au loc in zilele a 3-a, a 9-a si a 40-a de la deces, la 3 luni, la 6 luni sau la un an, si in fiecare an pana la 7 ani. Fiecare dintre aceste pomeniri are o insemnatate religioasa aparte. A da de pomana inseamna a te ingriji de cei nevoiasi, de a le oferi o masa calda sau haine, totul in numele celui decedat. In acest fel milostenia ta se va regasi in milostenia lui Dumnezeu pentru sufletul celui adormit.

Foloseste cea mai usoara metoda de a gasi localuri ce pot organiza praznice pentru cei ce nu mai sunt!

Platforma Condoleante.ro reprezinta o modalitate sigura si usoara de a lua legatura cu firmele de catering si cu restaurantele din preajma ta ce organizeaza pomeni si care iti pot oferi orice tip de meniu parastas de dulce sau de post. Esti scutit astfel de drumuri si ai timp la dispozitie pentru a lua o decizie in beneficiul tau. Fiecare furnizor are datele de contact si informatiile afisate clar pe platforma online. In acest fel poti face o alegere informata cu privire la serviciile cautate.

Organizarea unui parastas sau a unei pomeni reprezinta modalitatea ta si a familiei de a-ti aduce aminte si de a te ruga pentru persoana trecuta in nefiinta. Sufletul sau nu va fi niciodata singur, pentru ca prin masa de pomenire ii oferi omagiul si dragostea ta. In acest fel suntem un pic mai aproape de cei care nu mai sunt si in acelasi timp ii ajutam pe cei uitati de lume.

Sursa: condoleante.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea