Social

#salvare #Serviciul de Ambulanta #Zilele Portilor Deschise

Vrei sa fii coleg cu medicii de pe Salvare pentru o zi? Se poate!

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov si Societatea de Salvare Bucuresti organizeaza Zilele Portilor Deschise in 9 statii si substatii din zona Bucuresti- Ilfov in perioada 21- 27 iulie 2013.

In aceasta perioada, persoanele interesate vor putea vizita statiile si substatiile SABIF, unde vor primi informatii despre istoria Serviciului de Ambulanta si despre tehnicile de resuscitare care salveaza vieti.

Tot in cadrul acestui eveniment, respectand regulamentul, exista sansa pentru doritori de a asista la doua cazuri impreuna cu un echipaj de pe Ambulanta, traind o experienta inedita alaturi de medici si de asistenti.

Sustinatori ai Zilelor Portilor Deschise vor fi artistii implicati in campania 2%: Alb Negru, Marfar, Daniel Lazar, Alex Porro - Benetone Band, Florin Grigore - Etno, Ionut Andras - Ro-Mania, Grupul folcloric Trei pazeste, Razvan Stef - Vocea Romaniei 2012, Florin Iordache - Krypton, Sorin Danescu (Diesel) si Daniel Ignat (The R.O.C.K.)

Afla aici care este programul de vizitare al Zilelor Portilor Deschise.

Sursa foto: argesplus.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea