Social

#copii #fericire copii #motiv fericire copii

Vrei sa ai copii fericiti? Iata metoda simpla pe care trebuie sa o folosesti!

Multi ar crede ca un copil fericit e cel caruia nu ii lipseste nimic, de la hrana, la haine si jucarii. Insa specialistii din Marea Britanie au descoperit faptul ca micutii care petrec mai mult timp stand de vorba cu parintii lor sunt cu adevarat mai fericiti.

Asadar, cheia unei copilarii fericite este relatia cu propriii parinti, scrie dailymail.co.uk. Potrivit studiului realizat de britanici, copiii care se certau cu parintii mai des decat o data pe saptamana se declarau mult mai putin multumiti de viata lor decat cei care aveau certuri mai rare acasa.

In cazul copiilor sub 15 ani care spuneau ca sunt fericiti, era de doua ori mai mare probabilitatea ca acestia sa stea de vorba cu parintii lor despre "lucruri importante" mai des decat o data pe saptamana.

S-a demonstrat si faptul ca, atat baietii, cat si fetele au tendinta de a vorbi mai curand cu mamele decat cu tatii lor despre lucrurile importante, arata raportul realizat de Office for National Statistics.

Copiii care se simt nefericiti sunt mai predispusi la probleme legate de sanatate, de rezultatele scolare si de viata de familie, sustin specialistii.

Sursa foto: aboutthechildrenblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea