Social

#durata vietii #testul mortii # cat traiesti # studiu viata

Vrei sa afli daca vei mai trai in urmatorii cinci ani: fa-ti "testul mortii"!

Ai vrea sa stii daca vei muri in urmatorii cinci ani? Oamenii de stiinta au realizat un "test al mortii" care iti poate spune cu exactitate acest lucru.

Pentru a afla cat mai ai de trait, se foloseste o proba de sange cu ajutorul careia se va identifica riscul de boli de inima si de cancer.

Creatorii spera ca descoperirea acestui test sa ii ajute la identificarea persoanelor cu boli ascunse pentru ca acestea sa poata beneficia din timp de un tratament care sa le salveze viata.

Cercetatorii au inceput deja testarea acestor probe de sange pe mai mult de 17.000 de persoane sanatoase si au analizat peste 100 de substante chimice. Voluntarii au fost urmariti timp de mai multi ani, iar in acest timp cercetatorii au comparat probele de sange ale celor care au murit si cei care au supravietuit.

Studiul a relevat ca exista patru semnale chimice, sau biomarkeri, care pot prognoza un risc ridicat de a muri de o boala in termen de cinci ani.

Foto: topnews.in
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea