Social

#negocieri #reduceri #negociere #reduceri cumparaturi

Vrei reduceri consistente la cumparaturi? Invata sa negociezi!

Un studiu european arata ca peste 80% dintre companii au o politica de reducere care permite comerciantilor sa scada cateva procente din pretul de la raft, in situatia in care clientii stiu sa negocieze!

Aceste reduceri poti fi oferite, de exemplu, la achizitionarea ultimului produs dintr-un lot. Cele mai mari reduceri le obtin insa persoanele care fac mai multe cumparaturi.

Astfel, atunci cand produsele raman nevandute pe raft, clientilor le este oferita o reducere de cateva procente, evitandu-se, asadar, returnarea produselor la furnizori. In cazul cumparaturilor consistente, magazinul poate propune clientilor o oferta si mai generoasa.

Insa, chiar si dupa reducere, magazinele nu ies de regula in pierdere, deoarece preturile de la raft ascund adaosuri suficient de mari. Reducerile din magazine sunt aplicate si la produsele care au fost expuse, folosite sau care au mici semne de uzura.

Foarte putini romani stiu insa ca pot negocia preturile din magazine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea